Totalrenovering av bad

Alt innen VVS

Vi har lang erfaring med alle typer rørleggertjenester og våtromsarbeid. Vi er våtromssertifisert og våre kolleger er autoriserte rørleggere med bred erfaring innen faget. Vi er behjelpelig med planløsninger og er en totalentreprenør innen alle fag. Våre bad leveres på tre uker med 5 års garanti på utstyr og arbeid.

Vi benytter tegneprogram i 4D for å visualisere ditt nye bad. Du kan også komme innom vårt showroom på Paradis for å bli inspirert!

Ikon - Flis

FLISLEGGING

Vi har et tett samarbeid med Norfloor og Flisekompaniet. Du som kunde kan besøke disse butikker for å plukke ut fliser til ditt nye bad. Vi fikser resten!

Norfloor Logo Flisekompaniet Logo
Ikon - Sparkel

Mikrosement

Mikrosement har blitt meget populært å bruke på både gulv og vegger. Vi har solide samarbeidspartnere innen mikrosement og har utført flere slike oppdrag tidligere.

Referanser og tilbakemeldinger

"Truls & Petter Rørleggerservice AS svarte meget kjapt på utlysningen. De kunne tilby både timepris og fastpris. Jeg gikk for fastpris, en pris som lå under hva konkurrerende VVS-aktører kunne tilby. De kom faktisk før tiden, og gjorde jobben kjapt og effektivt. I tillegg var de hyggelige. Et selskap som utstråler ryddighet og profesjonalitet. Kan trygt anbefales og jeg kommer nok til å bruke disse også i fremtiden."

Lars Petter Storm Torjussen - 04/09/2019

"Jobben besto i å ta vekk en dusjvegg, sette opp dusjhjørne sant legge ny silikon. Alt utført som ønsket og til avtalt tid av to skikkelig proffe håndverkere. Resultater ble veldig bra. Kommer til å velge Truls & Petter Rørleggerservice AS neste gang jeg trenger rørlegger!"

John Tungen - 01/10/2019

"Hyggelig og veldig service-innstilt rørlegger, som utførte jobben effektivt og profesjonelt. Ja-holdning som gir et godt inntrykk og fornøyd kunde!"

Gro Hornes - 27/11/2018

 TPA Rørleggerservice AS

Storetveitvegen 167
5231 Bergen

  55 11 41 40
  post@tparor.no

Ønsker du å få oss på befaring?

Fyll ut skjemaet nedenfor, så tar vi kontakt med deg.

Dusj
Badekar
Servant
WC
Varmtvannsbereder
Dobbel dusj
Dobbel servant
Utslagsvask
Kjøkken
Annet
hCaptcha